Zoeken

26-27 oktober MV Agusta Rivale testweekend

15 oktober 2013
MV Agusta heeft een breed offensief ingezet ter promotie van de nieuwe Rivale 800. Het weekend van 26 en 27 oktober, direct na de introductie in het Zuid-Franse Vence, kan bij nagenoeg alle dealers in Europa al een proefrit op de nieuwe Supermotard worden gemaakt. Dat is nog sneller dan onze eerste bevindingen online zullen staan.

MV Agusta Rivale 800 Open Day

Het is alweer bijna een jaar geleden door MV Agusta de Rivale 800 op de EICMA in Milaan werd gepresenteerd, een motor die meteen door de bezoekers tot mooiste motor van de beurs werd verkozen. De specificaties van de fiets liegen er niet om: met een vermogen van 126 pk en een opgegeven (droog)gewicht van amper 170 kg geeft de Rivale 800 in ieder geval op papier z'n concurrentie flink het nakijken. Tel daar de waanzinnige tractiecontrole en de instelbare rijmodi bij op en succes moet haast wel verzekerd zijn.

Om de Rivale, die bij MV Agusta de start markeert van de inmenging in een compleet nieuw segment, goed onder de aandacht te brengen hebben de Italianen een breed offensief ingezet. Aansluitend op de persintroductie van de Rivale, waarvoor wij op 24 oktober naar het plaatsje Vence in Zuid-Frankrijk zullen afreizen, zal de motor het weekend van 26 en 27 oktober bij bijna alle dealers in Europa te aanschouwen zijn. En niet alleen aanschouwen, er kan meteen een proefrit worden gemaakt.

Meer info en reserveren kan via de website van MV Agusta.