Zoeken

Yoshishige Nomura nieuwe President HRC

1 april 2014
Honda heeft vandaag Yoshishige Nomura als nieuwe President van HRC aangesteld. Nomura volgt binnen HRC Tetsuo Suzuki op, die een nieuwe uitdaging binnen de Honda organisatie is aangegaan.

Tetsuo Suzuki_Yoshishige_Nomura_HRC

Na vijf jaar aan het roer van HRC te hebben gestaan is Tetsuo Suzuki aan een frisse uitdaging begonnen in een nieuw Honda departement, waar hij leiding gaat geven aan een nieuw team dat zich gaat bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe motoren die Honda fans wereldwijd zullen boeien.

Tetsuo Suzuki:
Gedurende mijn tijd bij HRC heb ik altijd de HRC filosofie 'de emotie van motorsport is de vreugde van de overwinning, de vreugde van het behalen van je doelen en de vreugde van deelname' in gedachten gehouden en ik ben ervan overtuigd dat mijn opvolger, Mr Yoshishige Nomura, deze zelfde waarden zal voortzetten.

Yoshishige Nomura begon zijn carriere in 1985 bij Honda R&D Engine Design en werkte aan de NR750, RC30 en RC45. In 1994 ging hij naar HRC, waar hij 8 jaar werkte als Engine Project Leader van de RVF en RVT, en ook werkte aan de RC211V als Engine Technical manager. Na 12 jaar afwezigheid keert hij naar HRC terug om het stokje van Tetsuo Suzuki over te nemen.

Yoshishige Nomura:
Ik ben vereerd om de plaats van Tetsuo Suzuki over te nemen, die een opmerkelijke tijd met HRC heeft doorgemaakt. De resultaten uit het verleden spreken voor zich en ik ben hier om HRC te steunen en dirigeren om deze succesvolle periode voort te zetten. Mijn focus ligt op het vergroten van HRC's betrokkenheid in offroad, World Motorcross en Moto3 en het uitbreiden van de raceactiviteiten in Azië via de nieuwe Asia Talent Cup.