Zoeken

Yamaha lancering Super Tenere: Ride for Life 2010

1 april 2010

Om de introductie van de nieuwe XT1200Z Super Ténéré te vieren, gaat Yamaha een avontuurlijk evenement organiseren dat volgens de Nederlandse importeur zijn weerga niet kent. Vijf motorrijders maken kans om daar deel van uit te maken.

Yamaha_2010_XT1200Z_Super_Tenere.jpg

Het evenement is door Yamaha tot “Ride for Life 2010” gedoopt, en is een avontuur waarbij verschillende continenten zullen worden bezocht en lange afstanden zullen worden afgelegd. Vijf nieuwe Yamaha XT1200Z Super Ténéré motorfietsen zullen van Frankrijk naar Noord-Afrika rijden.

“Ride for Life” start op dinsdag 4 mei 2010 in Parijs, waar een aantal Yamaha Dakar legendes de eerste etappe voor hun rekening zal nemen. Zij zullen de Super Ténéré karavaan leiden van Parijs naar Lissabon, Portugal. Daar kan jouw avontuur beginnen.

Onder begeleiding van Yamaha Dakar held Helder Rodrigues (4e in Le Dakar 2010) rijd je van de Portugese hoofdstad naar de kust van Noord-Afrika, door Marokko naar de eindbestemming: de exotische en historische stad Marrakech. Daar zal Yamaha de vijf XT1200Z Super Ténére motorfietsen doneren aan de 'Riders for Health' organisatie.

Voor de motorfiets die zijn oorsprong vindt in de Parijs-Dakar rally - een rally waarbij de Super Ténére in de jaren 80 en 90 verschillende titels gewonnen heeft - dé kans om met de nieuwe XT1200Z Super Ténéré naar zijn roots terug te keren.

Vijf rijders gaan dit waar maken, en jij kunt één van deze vijf zijn. Heb je langer dan vijf jaar je motorrijbewijs en bent je het avontuurlijke type waar Yamaha op zoek naar is? Kijk dan op www.super-tenere.com/ride-for-life en lees hoe je één van de teamleden kunt worden van dit speciale “Ride for Life 2010” team.