Zoeken

Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie tot 1 september verlengd

16 juli 2012
Het vakantiegeld heeft misschien al een goede bestemming gevonden, maar Yamaha heeft desondanks besloten haar FZ8 vakantiegeld retour actie tot 1 september te verlengen. Profiteer tot en met zaterdag 1 september 2012 van de ‘Yamaha FZ8 vakantiegeld retour’ actie en ontvang bij aanschaf van één van de Yamaha FZ8-modellen bij een officiële Yamaha-dealer € 750,- terug op je rekening.

Yamaha_Vakantiegeld_actie

Koopt iemand in de periode 1 juni tot en met 1 september 2012 één van de desbetreffende Yamaha FZ8-modellen, in dit geval een FZ8 ABS, FZ8R ABS, FZ8 50th Anniversary ABS, Fazer8 ABS of een Fazer8 GT ABS, dan profiteert men van de unieke ‘Yamaha FZ8 vakantiegeld retour’ actie en stort Yamaha Motor Nederland binnen twee weken na aankoop maar liefst € 750,- retour.

Hiervoor dient de koper een volledig ingevuld actieformulier, samen met een kopie van de factuur van de officiële Yamaha-dealer én een kopie van het kentekenbewijs op zijn of haar naam voor 15 september 2012 in een gesloten envelop naar Yamaha Motor Nederland B.V. te sturen. Binnen twee weken na ontvangst van de complete set, krijgt men € 750,- op zijn of haar rekening gestort.

Met deze unieke ‘Yamaha FZ8 vakantiegeld retour’ actie zorgt Yamaha Motor Nederland dat de vakantie van de koper van één van de Yamaha FZ8-modellen nu al geslaagd is. Kijk voor de actievoorwaarden van de ‘Yamaha FZ8 vakantiegeld retour’ actie op www.yamaha-motor.nl/vakantiegeld