Zoeken

Yamaha Advanced Riding Course 2010

9 april 2010

Op maandag 10 mei 2010 kunnen Yamaha supersport 'coureurs' hun hart weer ophalen. Die dag verzorgt Yamaha Motor Nederland op het TT Circuit Assen, exclusief voor bezitters van een Yamaha Supersport motorfiets, weer de meest complete rijvaardigheidscursus van Nederland.

YARC.jpg

Wilco Zeelenberg en Patrick van den Goorbergh en hun zeer ervaren team geven een rijvaardigheidscursus met daarin veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Hierdoor is de Yamaha Advanced Riding Course (YARC) de ultieme kans om als beginner kennis te maken met circuitrijden, of als circuitrijder veel vooruitgang te boeken. Met een duidelijke opdeling naar niveau rijdt iedereen aan het eind van de dag beter, sneller en vooral veiliger.

De op circuitdagen veelgehoorde klacht over grote snelheidsverschillen komt bij de YARC dus niet voor. Tenminste, zo beweert Yamaha. Op het TT Circuit Assen krijgen deelnemers niet de zoveelste, propvolle circuitdag voorgeschoteld. Maximaal 70 deelnemers rijden tijdens de Yamaha Advanced Riding Course in totaal vijf sessies en per sessie zijn er maximaal 24 cursisten op de baan. Hierdoor hebben Wilco Zeelenberg en Patrick van den Goorbergh en hun ervaren team alle tijd om elke rijder persoonlijk, met behulp van video-analyses, na én tijdens elke sessie volop aanwijzingen te geven.

Die instructeurs zijn wederom bekende namen, zoals Bob Withag, Raymond Schouten, Kervin Bos, Marcel van Nieuwenhuizen, Sven Ahnendorp Torleif Hartelman, Rik Lenters, Wim Kroegman, Ron van Steenbergen en anderen. Zij gaan alles vertellen over ideale lijnen, rem- en bochtentechnieken en alle andere zaken die van belang zijn voor een goede ronde over het legendarische TT-circuit. Tussen de rij-sessies door wordt de gehele dag in het mediacentrum en de paddock uitgebreide voorlichting gegeven over motortechniek en uiterst relevante zaken als de banden, geometrie, vering en demping van de motorfiets.

Alle deelnemers krijgen na afloop een Yamaha Advanced Riding Course 2010 certificaat, een zeer exclusief Yamaha Advanced Riding Course 2010 T-shirt en nog enkele andere leuke verrassingen…

De kosten van deze unieke rijvaardigheidscursus bedragen € 349,00 per dag, dit is inclusief een uitgebreide lunch. Inschrijving staat open voor iedere bezitter van een Yamaha Supersport motorfiets.

Voor inschrijven en meer informatie, check de website van Yamaha Advanced Riding Course 2010.