Zoeken

Welcome Box voor eigenaren H2 en H2R

1 juni 2015
Was de komst van de van Supercharger voorziene Ninja H2 en meer dan 300 pk sterke Ninja H2R al op z’n zachtst gezegd baanbrekend te noemen, heeft Team Green voor de lucky few die in staat zijn geweest de fiets te bemachtigen een exclusieve “Welcome Box” klaarliggen.

H2 box

Net als de motoren zelf, gaat de “Welcome Box” een (flinke) stap verder dan de gebruikelijke sleutelhanger. Deze presentatie box opent met een door Kawasaki Motors hoogste baas zelf, algemeen directer Inoue, getekend welkom. In het Japans en Engels voor de authentieke touch.

Verder een ingelegd stalen plaatje met het originele VIN nummer, een ingelegde reservesleutel en een ook al ingelegde USB stick met een video en schitterende foto’s van de Ninja H2/R. Tenslotte maken ook een speciaal serviceboekje en een exclusief gelimiteerd boek over de 30-jarige Ninja geschiedenis van Kawasaki deel uit van deze unieke Welcome Box.

Onnodig om te stellen dat niet alleen de H2 en H2R zelf, maar ook deze bijzondere bijbehorende box gekoesterde collectors items zullen worden.