Zoeken

VTO lanceert website voor motortoertochten

3 januari 2011

Na jarenlange ervaring, een uitgebreid onderzoek en terugkoppeling door gebruikers heeft VTO, een professionele organisatie voor auto- en motortoertochten, de nieuwe downloadsite ‘Europatochten.nl’ officieel gelanceerd.

Motortochten-2011-1.jpg

Op de nieuwste site www.europatochten.nl is  een overzichtelijke rangschikking van fraaie toertochten te vinden, die zijn te bestellen bij VTO. Genummerde pagina’s met overzichten van landkaarten, beschrijvingen en fotopresentaties, maken de keuze eenvoudig. De routes zijn te verkrijgen als een geschreven route, maar ook als programma voor Garmin en TomTom navigatiesystemen.

Op de speciale ‘Gratis Download Pagina’ zijn meer dan honderdentwintig actuele toertochten in heel Europa te vinden. Een link naar ‘Europatochten.nl’ is op www.vtotc.nl te vinden onder de tab ‘Gratis Tochten’.

Tom Boudewijns:
Alle routes zijn door mij voorgereden, waarbij niet alleen de route zelf van groot belang was maar ook de bezienswaardigheden onderweg. Het rijden van een vooraf geplande route biedt veel meer ontspanning en plezier.

Op de basissite vtotc.nl is naast de vele vakantie aanbiedingen nu ook de link ‘Weblog’ opgenomen. Op deze pagina kan de bezoeker op de hoogte blijven van al het nieuws betreffende de Motor- en Autosport. Ook zijn alle Nederlandse en Belgische kranten op deze site te lezen.