Zoeken

Vespa en Louwman Exclusive slaan handen in elkaar

19 maart 2014
De Nederlandse Vespa importeur is een samenwerking met Louwman Exclusive aangegaan. Als eerste resultaat van deze samenwerking presenteert Louwman in haar showroom langs de A2 tijdelijk de gelimiteerde Vespa 946.

Vespa 946

Nog niet eerder legde zowel Vespa als Louwman Exclusive zo duidelijk de link tussen de gemotoriseerde twee- en vierwielers. De Vespa 946 past volgens de importeur uitstekend tussen de exclusieve modellen van Louwman Exclusive, veelal ook van Italiaanse afkomst, en de doorlopende collectie hedendaagse kunst die Louwman Exclusive in de opvallende showroom langs de A2 in Utrecht presenteert, onder andere van Radio 538 DJ en kunstenaar Ruud de Wild.

Ook in praktisch opzicht is de stijlvolle Italiaanse schone voor klanten van Louwman Exclusive momenteel bereikbaarder dan ooit. Voor dit stijlicoon is wettelijk tenminste het A1 automaat-rijbewijs verplicht – de lichtste versie van het motorrijbewijs die normaal gesproken via een eendaagse opleiding te behalen is – om de 946 als motorscooter snel en flanerend door het verkeer te mogen sturen.

Daarom zijn de A1 automaat rijopleiding én het examen tijdelijk gratis inbegrepen in de aanschaf van een nieuwe Vespa 946, waarbij de opleiding wordt verzorgd door Vesparijopleiding.nl. Daarmee biedt de 946 ook voor automobilisten een praktische uitkomst om in druk verkeer of in de stad snel en in stijl de bestemming te bereiken.

Alex van den Hoff, Country Manager van Piaggio Vespa BV:
Wij zijn verheugd met de mogelijkheid om samen met onze Vespa 946-partner TLM uit Nijmegen deze exclusieve Vespa tijdelijk bij Louwman Exclusive te kunnen tonen, waar hij uitstekend past in een ambiance van luxe, kwaliteitsmerken en moderne kunst.

Arjen van Beek, directeur van Louwman Exclusive, ziet eveneens nieuwe mogelijkheden in de samenwerking met Vespa.

Arjen van Beek:
Een partnership met een prachtig merk als Vespa is een welkome aanvulling op onze activiteiten in de meest bijzondere showroom van Nederland, alsmede bij de diverse landelijke evenementen waar wij vertegenwoordigd zijn.

De Vespa 946 is een maand lang bij Louwman Exclusive in Utrecht te bewonderen.