Zoeken

Van der Mark gestrikt voor Gamma Racing Day

25 juni 2014
De organisatie van de GAMMA Racing Day heeft niemand minder dan Neerlands succesvolste coureur van dit moment Michael van der Mark voor de 2014 editie op zondag 3 augustus gestrikt. ‘Magic Michael’ belooft lange staande wheelies voor de traditioneel volgepakte tribunes op GAMMA’s gratis racedag.

Michael van_der_Mark

De 21-jarige van der Mark ging in de eerste wedstrijd dit seizoen in Australië al vroeg in de wedstrijd onderuit, maar is sindsdien niet meer van het podium weg te slaan. Na zeven wedstrijden staat de teller op drie overwinningen en drie tweede plaatsen, een indrukwekkend resultaat voor de Rotterdammer waarvan enkele jaren geleden nog niemand had gehoord.

Op 3 augustus keert van der Mark terug naar het TT circuit van Assen, waar hij zijn eerste overwinning in het WK Supersport realiseerde. Voor de coureur uit het team van ten Kate een perfecte gelegenheid om zijn lap of honour nog eens dunnetjes over te doen en zijn fans te bedanken.

Michael van der Mark:
Er is niets mooier dan je thuisrace winnen voor zoveel enthousiaste fans. Nergens zitten de tribunes zo vol als op de GAMMA Racing Day, dus dit is dé plek om mijn ‘lap of honour’ nog eens dunnetjes over te doen. Het geeft mij de kans om al die enthousiaste fans te bedanken voor hun steun, op de baan en tijdens de handtekeningsessies in de paddock.

De zoon van de voormalig 24 uur van Le Mans Moto-winnaar Henk van der Mark kwam eerder in actie op de GAMMA Racing Day, toen met een Moto2-machine waarmee hij met steun van GAMMA de Dutch TT reed. De staande wheelies die hij toen produceerde krijgen volgens ‘Magic Michael’ een passend vervolg.

Het kan altijd langer en sneller, dus op mijn inzet en die van het PATA Honda Ten Kate Team kan het GAMMA Racing Day publiek rekenen!