Zoeken

TT Rossi Tribune zamelt geld in voor Riders for Health

11 maart 2010

Het was afgelopen jaar een groot succes, de Rossi tribune tijdens de 79e editie van de Dutch TT. Initiatiefnemers Marijn Wever en Bert van Westrienen overhandigden tijdens de Motorbeurs in Utrecht een check van € 900 aan Riders for Health.

Rossi_Tribune_TT.jpg
De Rossi Tribune in Stekkenwal 2009. Voor 2010 zal er nog meer geel te zien zijn. (Foto: rossitribune.com)

Het bedrag was bijeengebracht door de bezoekers van de Rossi Tribune, TT_Tribune_RFH.jpgdie het afgelopen jaar voor het eerst was georganiseerd op de Stekkenwal Tribune. Verdere bijdragen kwamen van Pioneer Nederland en FIAT Nederland, die een tweetal door Rossi gesigneerde kunstwerken ter beschikking had gesteld.

Ook in 2010 gaan de organisatoren van de Rossi Tribune zich weer volop inzetten zoveel mogelijk geld voor Riders for Health op te halen, om zo hun goede projecten te kunnen steunen. Stelde het TT circuit het afgelopen jaar 672 zitplaatsen beschikbaar voor de Rossi Tribune, voor dit jaar is de tribune uitgebreid naar vak E-L, rij 1 t/m 13, wat het totaal aantal plaatsen op de Rossi Tribune op 1218 kaarten brengt.

Kaarten voor de Rossi Tribune kosten € 57, - per stuk, exclusief administratiekosten en zijn via de website rossitribune.com te bestellen.