Zoeken

Trackdays4all organiseert training op circuit La Ferte Gaucher

7 september 2012
Trackdays4all heeft naar eigen zeggen de primeur om als eerste Nederlandse organisatie een circuittraining te mogen organiseren op maandag 27 en dinsdag 28 mei op het gloednieuwe Circuit La Ferté Gaucher.

ferte-gaucher

Het Circuit & Funpark La Ferté Gaucher is pas geopend op 15 augustus 2010 en dus gloednieuw. Het circuit ligt middenin het funpark waar je naast het circuitrijden ook o.a. kunt quadrijden, 4×4 offroad rijden, paintballen, in een snelle Jetboat varen, Ultra Light vliegen, mini-golfen en paardrijden.

Met een lengte van 3600 meter, maar liefst 14 bochten en een combinatie van zeer snelle (+220 km/u) en technische gedeeltes is dit een zeer volwassen en uitdagend circuit waar zelfs de meest ervaren circuitrijders volgens Trackdays4all nog wat op kunnen leren. Het asfalt is biljartlakenstrak en biedt veel grip.

Trackdays4all biedt je ook een een exclusief arrangement aan met 2 overnachtingen,  2 lunches en een 4-gangen diner met muziek (DJ). Dit alles inclusief 2 dagen circuitrijden voor slechts 399,00 euro. Het circuit is zeer goed bereikbaar tussen Reims en Parijs op 460km van Utrecht en 380km vanaf de Nederlandse grens.

Meer info: Trackdays4all