Zoeken

Touratrek organiseert motorreis naar Madagaskar

2 februari 2012
Altijd al een avontuurlijke motorvakantie willen doen, en zijn de pyreneen weer té gewoontjes? Dan biedt motorreisorganisatie Touratrek misschien uitkomst. Voor 212 heeft de reisorganisatie namelijk Madagaskar in haar programma opgenomen. Per BMW 100GS wordt in zeventien dagen het eiland verkend.

madagaskar

Madagaskar is het vierde grootste eiland ter wereld (1600 x 400 km) en heeft een grote variatie aan landschappen. Het land dat nog maar 2.000 jaar aan menselijke activiteit is ‘overgeleverd’, kent een schat aan wonderlijke natuur. Doordat Madagaskar een geheel eigen evolutie heeft doorgemaakt tref je er soorten aan die nergens anders ter wereld voorkomen zoals baobab bomen en lemuren (halfapen). Er leven 20 miljoen mensen op een oppervlakte van 14 x Nederland. Het heeft een unieke cultuur en de vriendelijke bevolking heeft zowel Afrikaanse als Aziatische trekken.

Touratrek organiseert een verrassende 17-daagse motorreis over dit, voor velen, onbekende eiland. Voor de deelnemers aan deze reis staan betrouwbare BMW 100 GS motoren klaar. Er is een route uitgezet over fantastische motorwegen die slingeren door woestijnen, savannes, tropische rijstterrassen, regenwouden en langs witte palmstranden.

Meer informatie: www.touratrek.nl