Zoeken

TLC stopt met American Chopper

12 februari 2010

Na zes seizoenen is het moment dan eindelijk gekomen. Het Amerikaanse TLC, onderdeel van het Discovery imperium, heeft de stekker uit American Chopper getrokken.

american-chopper.jpg

Gisteren 11 februari was het zover, toen werd op The Learning Channel de allerlaatste aflevering van de real life soap over de familie Teutul uitgezonden. Aanleiding van het stopzetten van de show is de rechtzaak die Paul sr had aangespannen tegen zijn zoon Paul jr, over eigendomsrecht van het bedrijf Orange County Choppers.

Al vanaf het eerste begin zes seizoenen geleden stond de serie bekend om de hevige scheldpartijen tussen de familie Teutul. Het succes van de serie bracht hun onderneming grote successen, maar ook grote verdeeldheid over eigendomsrechten en vooral financien.

Aangezien wij in Europa een paar seizoenen achterlopen op de Amerikanen zal het hier helaas nog een tijdje duren voordat we van deze familie zijn verlost. Om maar niet te spreken van de oeverloze herhalingen die vaak nog tussentijds worden uitgezonden.

En nu maar hopen dat Discovery een nieuwe serie gaat beginnen met echte custombouwers die bekend staan om hun kwaliteit in plaats van hun gekwekkel.