Zoeken

thuiswinkelwaarborg voor Motoport webshop

19 november 2010

Met ingang van 16 november is de webshop van MotoPort officieel gecertificeerd met het thuiswinkelwaarborgcertificiaat, waarmee de webshop voldoet aan de eisen op het gebied van wet- en regelgeving en de algemene voorwaarden zoals opgesteld door Thuiswinkel.org en de Consumentenbond.

Logo_Webshop_Groot.jpg

Het Thuiswinkel Waarborg is hét door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor consumenten die producten en/of diensten kopen via catalogus, internet, post, televisie, etc. De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org, is de branchevereniging van bedrijven die het Thuiswinkel Waarborg voeren en die het keurmerk bewaakt. De leden van de branchevereniging werken volgens de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Deze gedragsregels verwijzen naar Europese en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnen, bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting. Op die manier koop je zonder risico online je producten.

MotoPort wil zich hiermee met de webshop onderscheiden als aanbieder in de motorbranche. De MotoPort webshop vind je op motoport.nl en op de websites van de individuele vestigingen van MotoPort.