Zoeken

Suzuki verlengt fabrieksgarantie nieuwe motoren naar 3 jaar

27 januari 2011

Goed nieuws voor Suzuki fans. Om de kwaliteit van haar motorfietsen te onderstepen heeft Suzuki vanaf 2011 de garantietermijn van nieuwe motoren van de gebruikelijke twee jaar verlengd naar drie jaar.

Suzuki_3_jaar_garantie.jpg

We moeten het ze nagegeven, het is lang geleden dat wij op de redactie melding hebben gekregen van een wereldwijde recall bij Suzuki. Alleen dát al geeft aan dat het met de kwaliteit van het merk anno 2011 wel snor zit. Met het extra jaar garantie benadrukt Suzuki het onomstotelijke vertrouwen in haar producten en wil Suzuki de consument nog meer zekerheid bieden.

De garantie is volledig overdraagbaar op iedere volgende eigenaar, waardoor volgens Suzuki de motoren nog beter hun waarde zullen houden. Voor verlening van de Suzuki fabrieksgarantie kunt u zich te allen tijde wenden tot de officiële Suzuki dealer en dient er voor reparatie en onderhoud gebruik gemaakt te worden van originele Suzuki onderdelen. De garantie is voor een onbeperkt aantal kilometers geldig onder de standaard garantievoorwaarden.