Zoeken

Suzuki Belgie heeft aantrekkelijke Salon acties

16 december 2011
Heeft Suzuki Nederland haar prijzen flink verlaagd, ook bij onze zuiderburen is Suzuki flink aan het stunten. Als speciale actie voor de komende Salon in Brussel krijg je van Suzuki namelijk bij aanschaf van een Bandit gratis je rijbewijs kado.

Suzuki_Bandit_650SA_2012

Kijk, dat zijn nog eens acties om meer mensen op een motorfiets te krijgen. En het mooiste is, je hoeft er nog geeneens een 2012 model voor te kopen. Bij aankoop van een Bandit, eender welk model en/of jaar, betaalt Suzuki België namelijk je rijbewijs. En mocht je al een motorrijbewijs hebben, niet getreurd, dan krijg je van Suzuki een Total tankpas ter waarde van € 600 kado.

Dat is trouwens niet de enige Salon actie die Suzuki België heeft bedacht. Zo biedt Suzuki op het complete gamma twee jaar extra Suzuki Assistance aan, en zijn er nog diverse promopacks, zoals een Adventure Pack voor de V-Strom 650 ABS voor slechts € 500.

De Saloncondities zijn geldig van 10 januari t/m 31 januari 2012 in het hele officiële Suzuki netwerk. Nadeel voor ons Nederlanders, het geldt alleen voor Belgen.