Zoeken

Spidi shop in 't Zand

25 januari 2010

De in 't Zand gevestigde motorzaak Rob's Accessoires heeft een verbouwing van enkele maanden ondergaan en is bijna voltooid. Een kwart van de totale winkel is onlangs - met hulp vanuit Italië - ingericht met de complete kledinglijn van het Italiaanse Spidi. Hiermee is het de eerste Spidi shop van Nederland.

Spidi shopVoor het eerst in Nederland heeft het Italiaanse motorkledingmerk Spidi een eigen shop ingericht — bij Rob's Accessoires in ’t Zand, Noord-Holland. Na een verbouwing die maanden in beslag heeft genomen, opent het nieuwe Robs Accessoires aan de Korte Belkmerweg 7 in ’t Zand de deuren. Het nieuwe pand is groot en modern ingericht en biedt de klant een ruimer overzicht van het uitgebreide assortiment dat de motorzaak altijd in huis heeft gehad.

Met de collectie van 2010 uitgestald in de nieuwe winkelinrichting valt de Spidi afdeling bij binnenkomst onmiddellijk op. Geen andere motorkledinglijn combineert comfort, stijl en veiligheid zo als Spidi dat doet. Ondanks het zware weer komt het Italiaanse merk dit jaar met uitdagende ontwerpen en de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid. In de Spidi shop is onder meer kennis te maken met de verschillende producten die voorzien zijn van het DPS airbag systeem, ontwikkeld door het eigen Safety Lab van Spidi. In zowel de winkel als op de website van Robs Accessoires is een demonstratievideo van dit unieke veiligheidssysteem te bekijken.
 
Meer informatie op: www.robsacc.nl