Zoeken

Simone Bokma eerste Motorvrouw van het jaar

20 februari 2010

Simone Bokma (46) uit Beusichem is gekozen als eerste Motorvrouw van het Jaar. Zij kwam als beste uit de bus in de finaleronde die werd gehouden op de tweede beursdag, vrijdag 19 februari, waar ze de strijd moest aangaan met vijf andere finalisten.

Simone_Bokma_motorvrouw_2010.jpg

Zes stoere rijdsters waren genomineerd voor deze verkiezing, een initiatief van MOTORbeurs Utrecht. Tijdens de finale op de tweede beursdag, vrijdag 19 februari, werden de vrouwen uitgebreid getest op motorkennis en behendigheid. Chimène van Oosterhout en Dennis van der Geest, beiden motorfanaat, verzorgden de presentatie van deze spannende eindronde.
 
Ambassadrice
Winnares Simone Bokma is gek van motorrijden en wil dat graag overbrengen op andere vrouwen. Het komend jaar is zij de ambassadrice in de campagne om nóg meer vrouwen op de motor te krijgen.

Groot festijn
MOTORbeurs Utrecht is in volle gang en trekt massale aandacht van motorrijdend Nederland. De beurs iduurt nog tot en met zondag 21 februari en is één groot festijn met een line-up van alle nieuwe modellen van 2010, entertainment, stunts, motorsporters, modeshows, gezellige cafés en uiteraard een prachtig aanbod van motoren en accessoires.