Zoeken

Silverline opent franchise in Diessen

10 mei 2012
Silverline, het motorverhuurbedrijf uit IJsselstein, heeft een franchiseformule opgezet. De eerste nieuwe vestiging wordt zondag 13 mei geopend in het Noord-Brabantse Diessen, waarbij op het bedrijventerrein volop voor vertier is gezorgd.

Zero_S

Met het jaarkilometrage van de gemiddelde motorrijder dramatisch laag is het in deze moeilijke tijden ineens stukken interessanter om voor dat weekendje weg er een te huren. Tenminste, dat is de redenatie van SilverLine, dat om deze reden een franchiseformule heeft opgezet.

Naast een arsenaal aan nieuwe motorfietsen, van dikke Harley-Davidson tot snelle Ducati, kan je bij Silverline ook een puzzelroute en picknickmand bijboeken, of een speciale TomTom met de mooiste motorroutes.

Er is ook een primeur: De Amerikaanse ZERO S en DS, 100% elektrische motorfietsen met een bereik van ruim 180 km en een topsnelheid van 142 km/u. Op de open dag mag er gratis mee worden proef gereden. 

Iedereen is welkom op zondag 13 mei van 10:00 tot 17:00 uur op de Julianastraat 45b in Diessen. Voor de kleintjes staat er een spannend luchtkasteel, en voor de iets groteren een motorsimulator waarmee prachtige prijzen zijn te winnen! Kijk voor meer informatie op www.silverline.nl.