Zoeken

Schuberth vernieuwt C3 Pro voor 2013

29 januari 2013
Schuberth, de Duitse helmfabrikant, heeft een nieuwe versie van de C3 Pro serie opklaphelm uitgebracht die in de windtunnel is ontwikkeld. Naast de gewone C3 Pro heeft Schuberth ook een C3 Pro Women, die speciaal voor vrouwen is ontworpen.

Schuberth C3_Pro

De aërodynamische effecten van de windtunnel zijn terug te vinden in de luchtdoorlaat en de achter op de helm aangebrachte kleine spoiler. Volgens Schubert kan de luchtdoorlaat maar liefst 8 liter per seconde verwerken, waardoor je hoofd ook op een warme zomerdag lekker koel moet blijven. De aangebrachte spoiler levert volgens 8% meer downforce op, waardoor je hoofd op hoge snelheid stabiel moet blijven.

Schubert claimt ook dat de nieuwe C3 Pro en C3 Woman de stilste opklaphelm op de markt is, met een gemeten windruis in de helm van 83 dBA, maar Schuberth geeft niet aan bij welke snelheid dit is gemeten. Ook is de interne antenne van het Schuberth communicatiesysteem verbeterd, met nu een reikwijdte van 800 meter.

De C3 Pro is vervaardigd van speciaal fiberglas versterkt Duroplast Matrix met een 2 mm polycarbonaat vizier met Pinlock anticondens en een ingebouwde zonneklep. De binnenvoering is uitneembaar en wasbaar, met wangkussens die van Coolmax zijn voorzien. De micro-lock snelsluiting is aanpasbaar aan beide zijdes van de kinband.

Kleuren:
zwart, mat zwart, wit, mat wit, metallic zilver, fluor geel

Maten:
XXS t/m XXXL

Prijs:
vanaf € 599,95

Meer info:
Splash Design
www.splashdesign.com
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.