Zoeken

Rukka's moederbedrijf L-Fashion ontvangt presigieuze Award

12 februari 2013
L-Fashion, het moederbedrijf van het Finse Rukka, heeft in Finland de prestigieuze 'Internationalization' Award in de wacht gesleept. De award, die dit jaar voor de 45e keer werd uitgereikt, werd op 31 januari tijdens een officiële ceremonie door de Finse president Sauli Niinistö aan L-Fashion overhandigd.

Internationalization Award

De Finse Internationalization Award wordt elk jaar uitgereikt aan een Fins bedrijf dat exceptioneel succesvol is geweest op de internationale markt, erg is gegroeid, Finse knowhow heeft ontwikkeld en opereert op een milieuvriendelijke manier. President Sauli Niinistö reikte de 2012 Internationalization Award uit aan CEO Vesa Luthanen, voorzitter van de raad van commissarissen Pauli Kulvik en Juha Luthanen, verkoopmanager van L-Fashion tijdens een officiële ceremonie in Helsinki op 31 januari.

In zijn speech benadrukte president Niinistö dat L-Fashion Group groei tot Finlands grootste en meest internationaal succesvolle mode onderneming het gevolg was de continuïteit en flexibiliteit van de onderneming.

Vesa Luthanen, CEO L-Fashion:
Product kwaliteit, ontwerp en prijs moeten allemaal in balans zijn om internationaal succesvol te zijn. De zoektocht naar de juiste combinatie voor succes vereist constant overleg en strak monitoren van de eisen van de klant.

De Internationalization Award is de meest recente in een lange lijst aan prijzen die aan Rukka en L-Fashion zijn uitgereikt. Eerder werden al de 'Kaj Franck Design Prize' (2012), de 'Finisch Designer Award' (2011), de 'Avantex Innovation Prize' (2007), de 'Fennia Prize' (2003) en de 'Golden Hanger Award' (2001) toegekend.