Zoeken

Roteg organiseert datalog-cursus

11 december 2012
Roteg Racing organiseert AIM datalogcursussen voor het praktisch toepassen van AIM dataloggers. Tijdens deze dag wordt uitgebreid ingegaan op het instellen en configureren van het AIM datalogsysteem en hoe effectief en praktisch de data geanalyseerd kan worden.

Roteg

Datalog-systemen, in het niet al te verre verleden vooral voorbehouden aan de betere teams in de wegrace motorsport, maar de laatste jaren voor zelfs de racing-for-fun amateur een bereikbare tool geworden. Echter, een datalogger aanschaffen is één, maar ermee leren omgaan is een heel ander verhaal. Reden voor de Nederlandse datalog-leverancier bij uitstek Roteg om een cursus AIM dataloggen te organiseren.

De cursus duurt 1 dag en wordt gegeven voor maximaal 10 personen en wordt gegeven in de cursusruimte van Roteg te IJsselmuiden. Tijdens de cursusdag wordt ook op specifieke vragen of praktijkdata van cursisten ingegaan, deze dienen wel vooraf via e-mail kenbaar worden gemaakt.

De cursusdata zijn op zaterdag 9 februari, 23 februari en 9 maart 2013 van 10.00 - 16.00 uur. De kosten bedragen € 127,50 incl. btw per persoon per dag. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Bij de aanmelding dient tevens de tak van sport en het ervaringsniveau te worden ingevuld. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en zal toegespitst worden op het niveau en de tak van sport van de deelnemers.

Inschrijven kan via deze link op de website van Roteg.