Zoeken

Prijswinnaar Motorfreaks - Ducati SBK Village Assen prijsvraag

18 april 2013
Onze Facebook prijsvraag, waarbij we twee vrijkaarten voor de Ducati SBK Village tijdens het WK Superbike op Assen te vergeven hadden, was een groot succes, meer dan 40.000 mensen werden via onze Like&Share actie bereikt. And the lucky winner is…

Ducati Grandstand_SBK_Assen

Het laatste weekend van april zal het TT circuit toneel zijn van de 3e ronde van het WK Superbike, waar dit jaar Ducati zijn rentree zal gaan maken met het Ducati Alstare Team en Carlos Checa en Ayrton Badovini als coureurs. Reden voor Ducati North Europe om de Ducati Village weer uit de kast te halen, Carlos Checa_Alstare_Ducatiom Ducatisten op een exclusieve wijze te laten genieten van het donderend spektakel op de Drentse hei.

De Ducati Village is gelegen op een afgesloten deel van de hospitality paddock met zicht op de Geert Timmer bocht. Vanaf de Ducati tribune heb je zicht op de videowall naast de tribune, waardoor je niets van de actie hoeft te missen. Uiteraard heb je ook toegang tot de paddock - en daarmee een kans de coureurs tegen het lijf te lopen, en mag je je Duc op de speciale Ducati parking bij de Ducati Village parkeren.

Voor € 119 per persoon ontvang je een exclusieve paddockkaart waarmee je drie dagen lang van alle WK Superbike actie kunt genieten. Voor dat geld krijg je naast de toegangskaart een speciaal Ducati pakket met onder andere een t-shirt, is er de hele dag gratis koffie en krijg je een consumptiebon voor een luxe sandwich. Ook is er een bewaakte garderobe voor al je motorspullen.

De prijs van al dit moois bedraagt zoals gezegd € 119. Leden van de Desmo Owners Club krijgen een tienje korting op de prijs, terwijl kinderen tot en met 15 jaar slechts een tientje hoeven te betalen. Inschrijven kan via de website van Ducati, maar je kon ook deelnemen aan onze prijsvraag, waarbij we twee weekendkaarten voor de Ducati Hospitality te vergeven hadden inclusief een zeer exclusief bezoek aan de Alstare Hospitality op zaterdagmiddag.

De gelukkige winnaar van dit zeer exclusieve pakket is Peter Halbersma uit Bolsward. We wensen Peter heel erg veel plezier met deze gewonnen prijs.