Zoeken

Pirelli lanceert Diablo Super Biker datalog App

9 augustus 2011
Altijd al je vrienden willen imponeren met snelle rondetijden, maar geen geld om een duur datalog systeem te kopen? Dankzij de gratis Pirelli Diablo Super Biker iPhone App is dat geen probleem meer. Ter ere van het succes van de Diablo familie en haar vernieuwde samenwerking met het World SBK als bandenleverancier heeft Pirelli deze App ontwikkeld, waarmee eenvoudig de nodige data kan worden gelogd.

Pirelli_iPhone_App_1Pirelli_iPhone_App_2

De Pirelli Diablo Super Biker iPhone App maakt het mogelijk om eenvoudig zaken als snelheid, rondetijden en zelfs hellingshoeken te loggen, waarbij gebruik wordt gemaakt van GPS Tracking technologie. De App biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen gebruik op straat of op het circuit, waarbij een druk op de startknop voldoende is om het dataloggen te starten.

Je snelste circuitronde of gereden route op straat kan vervolgens via de App eenvoudig worden geupload en gedeeld op Facebook. Ook kunnen gereden sessies via Google Maps worden getoond. Naast snelheid wordt door de App afstand, rondetijd, snelheid, hellingshoeken en - in het geval van circuitgebruik - rondetijden gemeten.

De gratis Diablo Super Biker App is er momenteel voor de iPhone 4 en vereist iOS 4.2 of hoger en is te downloaden in de Apple App Store in vijf verschillende talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.