Zoeken

Piaggio Demoride aanstaande weekend bij Motoport Rotterdam

11 juni 2014
Om de nieuwe modellen flink onder de aandacht te brengen heeft Piaggio de Piaggio Motorscooter Demoride opgezet. Het komend weekend staat Piaggio centraal bij Motoport Rotterdam, een week later opent Motoport Leeuwarden de voordeur voor een extra Demoride dag.

Piaggio MP3_500_2014_4MC2589 
Toegegeven, een demoride in Parijs was nóg beter geweest, maar Rotterdam is Metropool genoeg om lol met de MP3 te hebben

Niet alleen motorrijders, maar natuurlijk ook de automobilisten die -mits het rijbewijs voor 19 januari 2013 gehaald- met het autorijbewijs de MP3 LT kunnen besturen wordt het komend weekend in Rotterdam twee dagen lang de kans geboden om kennis te maken met een van de vele modellen uit het Piaggio gamma. Modellen als de MP3 LT en de Piaggio X10 500, terwijl ook Vespa van de partij is met de opvallende GTS 300.

Michael Ras, Marketing & PR Piaggio Vespa BV:
Een bezoek aan Motoport Rotterdam is komend weekend extra aantrekkelijk omdat tevens de MP3 500 ABS Business en de nieuwe MP3 500 ABS Sport klaar staan voor testritten.
Door een uitgebreide proefrit en de instructie door een speciale MP3-instructeur zullen automobilisten overtuigd raken van de vele voordelen van de motorscooters van Piaggio en Vespa. Dit met het oog op de gewijzigde rijbewijsregelgeving die het rijden van een motorscooter een stuk aantrekkelijker en bereikbaarder heeft gemaakt. Zo kan de MP3 LT ook als dagelijks vervoersmiddel door automobilisten worden gebruikt.

Komend weekend staat Motoport Rotterdam helemaal in het teken van de motorscooters van Piaggio en Vespa, om automobilisten en motorrijders te informeren over de vele voordelen van de MP3 LT. Ook de andere motorscootermodellen van Piaggio en Vespa komen uiteraard aan bod, waarvan er diverse ook met enkel het nieuwe A1 of A2 motorrijbewijs bestuurd mogen worden.

Motoport Rotterdam en Motoport Leeuwarden (21 juni) zetten tijdens de Motorscooter Demoride Dagen motorscooters van Piaggio en Vespa in om er op dynamische wijze kennis mee te maken, variërend van de praktische en comfortabele MP3 LT, de krachtige Piaggio X10 500 en de stijlvolle, hippe Vespa GTS 300 tot de MP3 500 ABS Business en MP3 500 ABS Sport. Bezoekers kunnen indien gewenst de assistentie inroepen van een speciale MP3-instructeur, die proefritkandidaten letterlijk en figuurlijk veilig op weg zal helpen. Ook zal hij op gezette tijden een korte presentatie geven over de rijeigenschappen van de Piaggio MP3.