Zoeken

Op een knallend 2013

2 januari 2013
Terwijl op de reactie de naweeën van de nieuwjaarsnacht nog duidelijk zichtbaar zijn willen we iedereen een gelukkig en gezond 2013 toewensen. Ook het komend jaar zal op de redactie weer volgas worden gegeven om jullie dagelijks van het laatste motornieuws te voorzien.

new year

2012 was opnieuw een roerig jaar in de motorbranche, maar dat heeft ons er niet van weerhouden om naast de dagelijkse berichtgeving en de uitgebreide verslagen van evenementen en motortesten onze activiteiten uit te breiden. Zo organiseerden we onze eerste Motorfreaks TTT Bergtraining, die met laaiend enthousiasme door de deelnemers werd aangegaan.

2013 is voor ons een belangrijk jaar, want het is dit jaar exact 10 jaar geleden dat Motorfreaks werd gelanceerd. Voor het komend jaar hebben we dan ook een aantal activiteiten op het programma staan, waaronder 4 TTT bergtrainingen en een lezersreis naar Franken. Ook wordt op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website welke in het voorjaar zal worden gelanceerd, om jullie nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Het komend jaar gaan we er dus opnieuw volgas tegenaan. Dat het een knallend 2013 moge zijn...