Zoeken

ONK Motocross Harfsen: gratis crossen en de Motorband

8 oktober 2012
Op zondag 21 oktober zal wereldkampioen Jeffrey Herlings met vele andere toprijders schitteren tijdens de finale van het open Nederlands kampioenschap op Circuit ‘t Peppelenbos. Alsof dit nog niet voldoende is heeft de Stichting Motorsport Harfsen opnieuw een groots randprogramma voor het hele gezin samengesteld. In de feesttent spelen Bennie Jolink, Gijs Jolink en Hendrik Jan Lovink met De Motorband. De kids kunnen opnieuw gratis motorcrossen.

Hamac_2012

De Junior Riding Expercience is wegens succes geprolongeerd en wordt beschikbaar gemaakt door Match4U. Kids van 5 tot 15 jaar kunnen vanaf 10.00 uur opnieuw gratis proeven aan motocross. In 2011 maakten liefst 125 kinderen tijdens ONK Harfsen hun eerste crossmeters.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Junior Riding Experience. Yahama motoren in alle maten staan klaar, net als professionele crosskleding inclusief crosshelm. Geschoolde instructeurs begeleiden de kinderen op de baan.

Voor kinderen van alle leeftijden staat de speelweide weer vol met gratis attracties als een springkussen, draaimolen en reuze zandbak. Een ware kindermagneet is ongetwijfeld 28 meter (!) lange Mega Stormbaan. Deze hindernisbaan biedt bijna 30 meter aan uitdagingen, klimwanden en glijbanen. Een garantie voor onweerstaanbaar speelplezier.

Ook aan de inwendige mens wordt weer gedacht. Op meerdere plaatsen is een heerlijk koud en vers Grolsch biertje, wijntje of frisje verkrijgbaar en is een heerlijk hapje eten voorhanden. In de feesttent staat de muziek centraal, dit jaar zelfs met een heuse headliner: De Motorband. De Motorband is Normaal en Jovink en de Voederbietels inéén, want in deze feestband pur sang spelen vader Bennie en zoon Gijs Jolink en Hendrik Jan Lovink.

Het belooft volgens de organisatie een spektakel te worden dat je niet wilt missen, want De Motorband treedt alleen op bij speciale gelegenheden. Waar nu dus ook het ONK Harfsen toe gerekend kan worden. Tijdens optredens wordt trouwens steevast een koppel motoren op het podium gesleept om De Motorband nog meer sound te geven.

Waar en wanneer:
ONK Harfsen zondag 21 oktober 2011
Circuit ‘t Peppelenbos, Deventerweg 5 in Harfsen
Entreeprijzen: kinderen t/m 12 jaar gratis, 13  t/m 16 jaar 10 euro, volwassenen 20 euro.
Randprogramma start zondag 21 oktober rond 11:00 uur, trainingen vanaf 9:00 uur, wedstrijden ca. 12:30 uur. 

Meer informatie: www.mxharfsen.nl