Zoeken

Nimoto lanceert Nimoto-Pro serie voor zakelijke markt

14 januari 2013
Ruim een jaar na de introductie van het Nimoto elektrische scooter programma van importeur B.V. Nimag, onder andere bekend als importeur van Suzuki motoren, auto’s en buitenboordmotoren, wordt deze nu uitgebreid met de “Nimoto Pro” serie. Deze nieuwe lijn elektrische brom- en snorscooters is volgens Nimag bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik en sluit perfect aan op de bestaande Nimoto E-scooters. De Nimoto Pro modellen worden geproduceerd door het gerenommeerde merk Vmoto.

 Nimoto Professional_BV_NIMAG

Deze naar eigen zeggen kwalitatief hoogwaardige scooters werden tot voor kort in Nederland gedistribueerd onder de naam “E-max” door de firma AutoBinck. Echter na zorgvuldige analyse en afweging door AutoBinck is besloten de E-max scooters onder te brengen in het modellen programma van Nimoto, waarbij gebruik kan worden gemaakt van de schaalgrootte en ervaring op het gebied van elektrische tweewielers.

Met deze overname is een belangrijke uitbreiding van het Nimoto elektrische scooter programma een feit en heeft Nimoto een zeer aantrekkelijk aanbod voor zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt. Bovendien biedt de nieuwe Nimoto Professional lijn de mogelijkheden om in de toekomst ook met een elektrische motorscooter de markt voor motorfietsen te betreden. Deze motorscooter zal binnen de nieuwe A1 rijbewijscategorie gaan vallen.

De Nimoto Pro modellen, herkenbaar aan het oranje Nimoto logo, zijn zeer solide en gebruiksvriendelijk en daarmee erg geschikt voor zowel consumenten als zakelijk gebruik. Bovendien zijn de Delivery modellen naar gelang de klantwens met andere applicaties of koffers leverbaar in diverse uitvoeringen, bedrijfslogo’s en kleurstellingen.

Robert Landman, General Manager B.V. NIMAG:
We zijn erg trots op deze belangrijke aanvulling van ons succesvolle Nimoto modellengamma. Met de Nimoto Pro elektrische scooters hebben we een top kwaliteitsproduct in huis waarmee we zowel de veeleisende consument als de zakelijke markt kunnen bedienen. Ook zien we veel kansen voor de elektrische scooter in combinatie met automobielen in mobiliteitsprogramma’s en lease. De markt voor elektrische mobiliteit wordt steeds groter en met name de markt voor zowel elektrische brom- en snorscooters als motorscooters heeft enorme potentie.
Alle after sales, service en garantie activiteiten van AutoBinck worden in goed overleg overgedragen aan B.V. Nimag zodat de bestaande E-max dealers en E-max klanten verzekerd blijven van een goede service verlening. Het Nimoto dealernetwerk wordt hiermee uitgebreid tot meer dan 100 verkooppunten in Nederland.