Zoeken

Nieuwe BMW dealer in regio Rotterdam

5 mei 2014
BMW heeft er in de regio Rotterdam een nieuwe exclusief dealer bij. Eind mei vindt de officiële opening plaats, maar vanaf heden kunnen motorliefhebbers en BMW rijders al bij MR Motoren in Barendrecht terecht. Het aantal BMW Motorrad partners in Nederland komt hiermee op achttien, met twintig vestigingen.

MR Motoren Barendrecht

De eigenaren van MR Motoren bv, Marcel Kremers en Rob de Ruiter (de M en de R in de bedrijfsnaam), hebben jarenlange ervaring met BMW motorfietsen. Marcel brengt ruim dertig jaar BMW ervaring op importeurs- en dealerniveau mee, aangevuld met de ervaring van zelfstandig ondernemerschap. Hij startte in 1981 bij BMW Nederland. Daarna had hij diverse sales-managementfuncties bij BMW personenautodealers. Zijn grootste passie is echter motorrijden en dan vooral met de sportiefste BMW motorfietsen, zoals de BMW HP4. Met de start van MR Motoren komt voor hem een droom uit.

Datzelfde geldt voor mede-eigenaar Rob de Ruiter. Op jonge leeftijd startte hij al met motorrijden. Gaandeweg ontwikkelde hij een voorkeur voor off-roadmotoren en speciaal de BMW GS-modellen. Van 1999 tot 2013 was hij Manager van de BMW Motorrad afdeling bij BMW dealer F. Breeman. De overstap naar MR Motoren bv is een logisch vervolg. Het betekent ook dat BMW-motorrijders in Barendrecht een vertrouwd gezicht terugzien.

MR Motoren bv is gevestigd in een voormalig autobedrijf. Na een ingrijpende verbouwing voldoet dat nu helemaal aan de nieuwe huisstijl van BMW Motorrad. MR Motoren is gevestigd aan de van het Hoffstraat 21 in Barendrecht.

Marcel:
We hebben een ruime showroom. Alle nieuwe BMW motoren staan hier overzichtelijk uitgestald. Ook hebben we een ruime collectie kleding- en accessoires van BMW Motorrad in de showroom. De werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur en beantwoordt aan de eisen van BMW Motorrad, zodat kwaliteit van onderhoud is gegarandeerd.

Rob vult aan:
We hebben alle vertrouwen in de toekomst en dat straalt ons dealerbedrijf ook uit. BMW rijders moeten zich bij ons meteen thuis voelen. En met onze persoonlijke service en passie voor motoren verwachten we ook rijders van andere merken aan te spreken.