Zoeken

Nederlander Wilco Vonk rijdt Barry Sheene Memorial Challenge voor Kika

12 februari 2011
In juni 2011 gaat Wilco Vonk -voorlopig- als enige Nederlander deelnemen aan de Barry Sheene Memorial Challenge, een 1.500 km lange 5-daagse tocht vanuit Engeland naar het vaste land om geld in te zamelen voor de Britse organisatie CLIC Sargent en de Nederlandse stichting Kika.

Wilco_Vonk

De Barry Sheene Memorial Challenge gaat door diverse landen en langs diverse raceciruits, waarbij ook de Drentse heide tijdens de Dutch TT zal worden aangedaan. Barry_SheeneDoel van de Challenge, die de naam draagt van de in 2003 op 52-jarige leeftijd aan kanker overleden racelegende Barry Sheene, is zoveel mogelijk geld te vergaren voor het goede doel.

Omdat Wilco de enige Nederlander is die aan deze Challenge deelneemt, is afgesproken dat minimaal de helft van het geld dat de Nederlander weet binnen te halen naar de stichting Kika, de Nederlandse organisatie ten bate van kinderen met kanker, zal gaan. Het resterende bedrag gaat naar de Britse organisatie CLIC Sargent, die eveneens is opgericht ter ondersteuning van kinderen met kanker.

Wilco Vonk zal de Challenge gaan rijden in een outfit zoals Barry Sheen droeg in vroeger jaren en is hiervoor gesponsord door Triumph Benelux, AGV Helmets en fangadgets.com. Mocht je Wilco's doel een warm hart toedragen, dan kun je een donatie overmaken op ING nr. 2887517 t.n.v. W.Vonk onder vermelding van Kika.

Meer info: Kika