Zoeken

Motorvrouw van het jaar krijgt gratis Harley Forty-Eight ter beschikking

14 juni 2010

Afgelopen week heeft Simone Bokma, die op de Motorbeurs Utrecht werd verkozen tot ‘Motorvrouw van het jaar’, de contactsleutels van een nieuwe Harley-Davidson Forty-Eight overhandigd gekregen. Voor één jaar heeft ze de motor ter beschikking gekregen.

Simone_Bokma_Marco_van_Velzen.jpg

Motorvrouw van het jaar worden heeft zo zijn voordelen. Dealer Principal van Authorized Harley-Davidson Dealer Motor Saloon uit Amersfoort, Marco van Velzen, stelt de motor een jaar lang ter beschikking, terwijl de verzekering van de motor wordt gesponsord door Harley-Davidson Insurance. Helemaal onbekend met het Amerikaanse merk is Bokma niet, ze zit al in het bestuur van de Amersfoortse Chapter van de Harley Owners Group.

Marco van Velzen:
Wij willen haar graag een jaar lang laten rijden op de Harley-Davidson ‘Forty-Eight’ als promotie. Het is een mooi vervolg voor Simone nu zij verkozen is tot ‘Motorvrouw van het jaar’. Simone zit in het bestuur van ons H.O.G. (Harley Owners Group) Chapter; het Rock City Chapter Amersfoort. Zij is daarin erg actief met de speciaal voor de H.O.G. vrouwen opgerichte afdeling ‘Ladies of Harley’.

Simone Bokma:
Voor mij is het gewoon het hele jaar ‘Oranje Boven. Ik ben van plan om veel evenementen met deze motor te gaan bezoeken en hoop dan tevens veel vrouwen te stimuleren om ook op een motor, het liefst natuurlijk een Harley, te gaan rijden!