Zoeken

Motorrijder looft beloning uit voor tips gestolen crosser

30 december 2013
Normaal gesproken besteden we er geen aandacht aan, simpelweg omdat er geen beginnen aan is, maar ditmaal maken we graag een uitzondering. De eigenaar van een fonkelnieuwe crossmotor die in Langenboom is gestolen, heeft namelijk een fikse beloning van maar liefst € 2.500 uitgeloofd voor de gouden tip.

Honda CRF450R_2014

De 2014 CRF450R verdween in de avond of nacht van 27 op 28 december. De motor was voorzien van flink wat opties, zoals speciale geanodiseerde Zeta en DRC onderdelen, Z-Carbon onderdelen en een compleet Akrapovic uitlaatsysteem. Er was nog niet met de crosser gereden.

Naar alle waarschijnlijkheid is de eigenaar vrijdagmiddag rond half zes vanaf zijn werk in Schijndel gevolgd richting huis in Langenboom, waar de crossmotor in de avond of nacht is ontvreemd.

Wie tips heeft die tot de terugkeer van de motor leiden, maakt kans op een beloning van € 2.500. Tips kunnen worden gemaild naar

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

.'; document.write( '

' ); document.write( addy_text9347 ); document.write( '<\>' ); //--> Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Motorfreaks biedt haar lezers de mogelijkheid inhoudelijk te reageren op geselecteerde redactionele stukken. Deze reacties vertegenwoordigen de standpunten en meningen van de lezers die ze plaatsten. Voor reageren op artikelen gelden huisregels. Deze regels zijn hier te vinden.
Commentaar (0)add comment
feed
U moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Eerst registreren als u nog geen account hebt.

busy