Zoeken

Motorfreaks Ride-Out groot succes

11 augustus 2010

De derde editie van de Motorfreaks Ride-Out, die maandag 9 augustus werd verreden op het Belgische circuit van Mettet, was een groot succes. Onder een stralend zonnige hemel was het volop genieten van deze derde editie, die na drie jaar afwezigheid weer helemaal terug is van weggeweest.

Ride_Out_2010_4442.jpg

De derde editie van de Ride-Out, die in samenwerking met Racecracks was georganiseerd, had circuitrijders uit alle lagen en uit alle hoeken van het land aangetrokken. Vijf sessies lang was het volop genieten van deze 2.300 meter lange Belgische omloop die nu al berucht is om z'n corkscrew chicane met 4,5 meter verval. Een chinane die trouwens door de meeste deelnemers met gemengde gevoelens werd ontvangen: gaaf, maar wel moeilijk.

 In de vroege ochtend was het nieuwe circuit nog in een dikke nevel gehuld, maar nog voordat de eerste groep snelle mannen en vrouwen de baan op kon was de hemel al volledig opgeklaard en kon er serieus gas worden gegeven. Slechts een enkeling wist het rubber niet aan de onderkant te houden, na elf uur was er zelfs geen enkele schuiver meer te noteren, hetgeen aangeeft dat a) Mettet écht een veilig circuit is en b) onze lezers écht gas kunnen geven.

Ride_Out_2010_4440.jpgRide_Out_2010_4444.jpg

Ride_Out_2010_4460.jpg

Ride_Out_2010_4488.jpg

Een uitgebreid verslag van het evenement, inclusief alle foto's van de deelnemers, zal binnenkort hier te lezen zijn.