Zoeken

Motorfreaks lanceert Motorfreaks Bergtraining

26 juni 2012
We hebben het al eerder aangekondigd, Motorfreaks is zijn activiteiten flink aan het uitbreiden. Na de Ride-Out circuitdag en de Adventure Tour allroad vakantie gaan we dit jaar van start met de Motorfreaks Bergtraining, een vierdaagse vakantie in het Duitse Westerwald waar je door ervaren instructeurs de kneepjes van goed en veilig sturen wordt bijgebracht.

Motorfreaks_Bergtraining_8760

De Motorfreaks Bergtraining is een compleet verzorgde motortraining waarbij door ervaren instructeurs veel aandacht wordt besteed aan de rijvaardigheid. Tijdens de 4-daagse training wordt veel aandacht besteed aan zaken als bochten techniek, kijktechniek, rij- en stuurtechniek en remtechniek, in zowel theorie als praktijk.

In het pittoreske plaatse Nistertal, gelegen in Duitse Westerwald, verblijven we in het motorpension Zur Quelle. Het pension is een perfecte uitvalsbasis voor prachtige tourtochten door het fraaie Westerwald en Eifel berggebied, wat is gelegen aan de andere kant van de Rijn. Tijdens de door ons uitgezette tourtochten zal worden gereden in groepen, waarbij elke instructeur 5 cursisten onder zijn hoede krijgt.

De groepen worden ingedeeld naar rijvaardigheid, zodat het rijden voor iedereen leuk is en iedereen het tempo kan rijden waarbij hij of zij zich prettig voelt. De instructeurs zijn in het dagelijkse leven werkzaam bij de politie of marechaussee en beroepsmatig dagelijks op de motor onderweg. Ze hebben verschillende trainingen gevolgd en de principes van deze politietraining zullen dan ook tijdens de cursus worden toegepast.

Naast een ontzettend leerzame cursus is de Motorfreaks Bergtraining bovenal ook een ontzettend gezellige en nagenoeg compleet verzorgde motorvakantie. Het motorpension Zur Quelle is door ons met zorg geselecteerd en staat bekend om haar (motor) gastvrijheid, gezelligheid en -niet onbelangrijk- goede keuken.

De Motorfreaks Bergtraining vindt plaats van 14 tot en met 17 september, voor de zeer scherpe prijs van € 375,00*, inclusief lunch bij aankomst, 3 x avondeten (4-gangen menu, BBQ), 3 overnachtingen en 3x ontbijtbuffet. En, niet te vergeten, het verrassingspakket inclusief certificaat dat iedereen na afloop van de cursus krijgt.

Meer informatie omtrent de Motorfreaks Bergtraining zal hier te lezen zijn. Mocht je nu al willen inschrijven, of meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. o.v.v. Motorfreaks Bergtraining.

*) Prijs is op basis van een tweepesoonskamer. Voor een éénpersoonskamer geldt een meerprijs van € 10,00 per overnachting, duo-passagiers krijgen een korting van € 125,00.