Zoeken

Motorfreaks lanceert Motorfreaks Adventure Tour goes Mecklenburg

24 mei 2012
Vindt je een toertocht ook maar gewoontjes en heb je eens zin in een echt avontuur? Hou dan alvast het weekend van 18-19 augustus vrij in je agenda, want dan organiseert Motorfreaks haar eerste Motorfreaks Adventure Tour.

Motorfreaks_Adventure_Tour_goes_Meckelburg_02

De Motorfreaks Adventure Tour goes Mecklenburg is een driedaagse trip naar de Duitse deelstaat Mecklenburg, gelegen net voorbij Hamburg in het voormalige Oost-Duitsland. Motorfreaks_Adventure_Tour_goes_Meckelburg_03Wat deze tour bijzonder maakt, naast de sfeer die in dit landsdeel op plaatsen nog steeds DDR uitademt, is het feit dat deze regio nog een uitgebreid netwerk van onverharde wegen heeft, soms zelfs tot in de dorpskernen toe. Het is een van de dunst bevolkte gebieden van Duitsland en daarmee een waar Walhalla voor de avontuurlijke motorrijder.

De tour omvat dag-etappes van zo'n kleine 200 kilometer, wat misschien niet veel lijkt te zijn, maar hiervan zal zo'n 75% op onverharde wegen worden gereden. En dan wordt het ineens een heel ander avontuur. De Motorfreaks Adventure Tour goes Mecklenburg, die in samenwerking met de Duitse tourspecialist Endurofuntours wordt georganiseerd, is geschikt voor alle hedendaagse allroad motoren, van BMW GS en KTM Adventure tot Suzuki V-Strom en Honda Transalp.

Aan het exacte programma wordt momenteel de laatste hand gelegd, maar we wilden je dit heugelijke nieuws niet onthouden, zodat je alvast het weekend in je agenda kunt reserveren. Meer informatie over deze toer zal binnenkort op deze website te lezen zijn, geïnteresseerden kunnen ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Motorfreaks_Adventure_Tour_goes_Meckelburg_01

Fotografie: Peter Aansorgh