Zoeken

Motorfreaks goes Gym

13 januari 2014

Gym 2914 

Gymkhana, kennen we het inmiddels? Na talloze filmpjes op het wereldwijde web, een enorme boost dankzij Ken Block en inmiddels ook meerdere artikelen in de Nederlandse pers heeft Gymkhana ook vaste voet aan Vaderlandse grond gekregen. Sterker nog, er is al ruim een jaar een heuse Moto Gymkhana vereniging actief en die hebben, na een 'opstartjaar' in 2013 nu de lat weer wat hoger gelegd en dus staat naast de gewone trainingsdagen, demonstraties en overige activiteiten ook een heus kampioenschap op de agenda. En wat denk je... daar gaat Motorfreaks ook aan meedoen.

Als en voor zover de agenda het ons toelaat zullen we één of meerdere wedstrijden meerijden en daar verslag van doen. Zo zullen we meedere keren terugkomen op het wel en wee van deze jonge sport, want dat is het. Wie denkt dat "een beetje rond wat pilonnetjes rijden" geen uitdaging is, kom het dan vooral eens proberen. Zoals op de foto's te zien is heeft Vincent er al eens aan geproefd en hij kan alvast verklappen dat het nog best lastig gaat worden om met de toppers mee te kunnen komen. Hoe dan ook, we gaan het proberen en ongeacht victorie of falikant falen zal een verslag van de vorderingen hier te lezen zijn.

Ben je nou nieuwsgierig geworden, wil je zelf ook meedoen of alleen maar graag wat te lachen hebben, kijk dan op www.motogymkhana.nl voor meer informatie.

de competitiedata voor 2014 zijn:

  • 13 April
  • 18 Mei
  • 22 Juni
  • 20 Juli
  • 17 Augustus
  • 14 September

Gym 2995