Zoeken

Motorcenter Terneuzen sluit bedrijfsdeuren

4 maart 2010

De kredietcrisis begint nu ook in Nederland zijn sporen achter te laten. Vanmiddag bereikte onze redactie het bericht dat Motorcenter Terneuzen per 2 maart haar bedrijfsdeuren heeft moeten sluiten.

mct_logo.jpg

Naast de verkopen die de afgelopen twee jaar onder druk waren komen te staan, was voor de bedrijfsleiding het door Ducati ontnemen van het Ducati-dealerschap de spreekwoordelijke druppel in de emmer. Op de website van Motorcenter Terneuzen is het volgende statement omtrent de beslissing de bedrijfsactiviteit te beeindigen te lezen.

Beste klanten, Ducatisti,

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om te stoppen met de voortzetting van ons bedrijf MCT. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om onze dromen te realiseren. We hebben onder meer Ducati sportief op de kaart gezet in de Benelux door Nederlands kampioen te worden in de ONK Superbikes in 2008 en we zijn verhuisd naar een schitterende locatie met de uitstraling die we voor ogen hadden.

De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest voor de motorbranche en ook de komende 2 jaar zullen zware jaren worden. Echter de belangrijkste reden voor het stopzetten van ons bedrijf, is dat Ducati heeft besloten, om na 13 jaar dealer en ambassadeur te zijn geweest voor het merk, ons dealerschap te beëindigen.

MCT is Ducati, MCT ademt Ducati en Ducati stroomt door onze aderen. Wij zien in deze tijden geen andere mogelijkheid om onze motorzaak voort te zetten met andere activiteiten en kunnen daarnaast onze passie voor Ducati niet opeens ombuigen naar een ander merk.

Wij hebben al deze jaren met heel veel liefde en passie voor en aan ons bedrijf gewerkt. We zijn al onze klanten ook zeer dankbaar voor het vertrouwen en de fijne vriendschappen die opgebouwd zijn. We hebben mooie relaties opgebouwd met onze klanten die uit heel de Benelux kwamen, met onze ‘Clubrace’ klanten en willen iedereen ook veel geluk en plezier in de motorsport toewensen.

Het is erg lastig geweest om de laatste weken niks te laten blijken aan onze klanten en voor ons gevoel ‘de schone schijn’ op te houden. We zijn echter niet over één nacht ijs gegaan en er gaat heel wat aan vooraf voordat een beslissing als deze genomen wordt. We zijn – zowel praktisch als emotioneel – niet in staat geweest om iedereen persoonlijk in te lichten.

We gaan ons uiterste best doen om alle lopende zaken zo goed mogelijk voor iedereen af te handelen. Afgelopen tijd zijn wij gesloten geweest om ons te bezinnen op de toekomst na het bericht dat ons Ducati dealerschap beëindigd wordt. Wij hebben officieel onze deuren gesloten vanaf dinsdag 2 maart 2010. Vanaf heden is ons e-mailadres gewijzigd naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Alle andere e-mailadressen worden niet meer gebruikt.

Wij betreuren het ten zeerste dat er na zoveel jaar een einde moet komen aan onze droom en hobby. Wij willen iedereen bedanken voor het genoten vertrouwen!

Motorcentrum Terneuzen,
Willy, Tini, Isabelle en Johnny