Zoeken

Motor ontvreemd na fataal ongeval

21 augustus 2012
Britse motordieven schrikken tegenwoordig nergens meer voor terug. In Stourport, Worcestershire, werd een motor van een ongeval scène ontvreemd, terwijl de zwaargewonde rijder vlakbij lag te overlijden. Naast de motor werd ook de helm ontvreemd.

Policecar

Het moet echt niet gekker worden. Berichtten we onlangs al over een motordief die net deed alsof hij een gecrashte motor veilig wilde wegzetten maar er als een speer vandoor ging, deze motordief doet er nog een schepje bovenop door een motor te ontvreemden terwijl de rijder vlakbij voor zijn leven aan het vechten is.

De politie heeft een oproep gedaan aan getuigen van zowel het ongeval als de ontvreemding van de motor, die alleen als zwart-en-rood is omschreven, om zich te melden. De naam van de rijder werd niet bekend gemaakt, alleen dat het een twintiger betrof. Het ongeval gebeurde om 18:38 bij de Brinton Arms pub en de motor was al weg toen de politie arriveerde.

PC Gary Otun, West Mercia Police:
Een jonge man is tragisch komen te overlijden en onze gedachten gaan uit naar zijn familie. Voor het onderzoek naar het ongeval is het van vitaal belang dat we de motor vinden en diegenen die 'm hebben weggehaald. Ook was de helm van de rijder afgenomen, maar die hebben we verderop teruggevonden.
Binnen enkele minuten na het ongeluk waren er veel mensen bij de scène, waaronder mensen die in de pub hadden gezeten. Ik vraag hen met klem zich te melden of zij hebben gezien dat de motor werd weggehaald of iets anders dat ons verder zou kunnen helpen.
Het is belangrijk dat we uitvinden hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden en ik zou een oproep willen doen aan iedereen die het ongeluk heeft gezien of de motor op voorhand heeft zien rijden. Het kleinste detail kan van grote waarde zijn voor ons.

Bron: Visordown