Zoeken

Motor Mercuur herrijst!

22 september 2011
Motor Mercuur is terug! Kort nadat we kennis moesten nemen van een sluiting van het 80jarige Haagse bedrijf ontvangen we een persbericht met daarin onderstaande tekst.

Moto_Guzzi_Prototipo_Scrambler

Nadat Motor Mercuur in Den Haag recent zelf haar bedrijfsactiviteiten in de oude vorm beëindigde, staat het bedrijf met hernieuwd elan weer volop klaar voor motorrijders uit Den Haag en de rest van Nederland. Hierbij zorgen een aantal veranderingen in de bedrijfsvoering ervoor dat het -al 80 jaar bestaande- bedrijf weer een zonnige toekomst tegemoet gaat. Motor Mercuur verkoopt vanaf nu gebruikte en nieuwe motoren van alle merken, pleegt onderhoud aan alle modellen van alle merken en biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kleding (volledig assortiment Damen Leathers), onderdelen en accessoires.

Vanaf heden is Motor Mercuur, gevestigd in het Motor Experience Center aan de Laan van Waalhaven 355 in Den Haag, weer volop in bedrijf. In de nieuwe opzet is er dan ook nadrukkelijk niet voor gekozen een officieel dealerschap aan te nemen, maar wel de mogelijkheid alle nieuwe modellen van alle motormerken te leveren. In de werkplaats wordt er volgens de officiële richtlijnen onderhoud en service aan alle merken en modellen gepleegd. Het werkplaatspersoneel is daarvoor nog steeds het Honda- en Ducati-gecertificeerde team dat al jaren het kloppende hart van de zeer goed draaiende onderhoudsafdeling is. Nu er nieuwe motoren en occasions van alle merken verkocht worden, is voor èlk merk alle technische kennis die nodig is ook aanwezig.

Door het kiezen van een bredere benadering van de motormarkt zal Motor Mercuur de kosten voor haar klanten aanzienlijk drukken. Alle merken en modellen van alle jaartallen kunnen nu immers voor de allerscherpste prijzen worden ingekocht, een werkwijze waarvan de klanten direct kunnen profiteren. Dit geldt zowel voor occasions als nieuwe motorfietsen. De bredere inkoopkanalen zorgen ervoor dat de motoren in de showroom altijd extreem scherp geprijsd zijn en dat een eventueel niet-voorradig model binnen no-time toch aanwezig kan zijn. En dat dus van elk merk, elk model, elk jaartal!

Motor Mercuur
Motor Experience Center
Laan van Waalhaven 355
2497 GM Den Haag
tel:     070 – 38 57 904
www.motor-mercuur.nl