Zoeken

Motor Houtrust Concours d'Elegance: wie heeft de mooiste BMW

4 augustus 2013
Tijdens het Motor Houtrust Festival op zondag 8 september organiseert de Haagse BMW dealer het Concours d'Elegance, een tentoonstelling van klassieke BMW's waar mooie prijzen te winnen zijn. De inschrijving is open voor iedereen die in het bezit is van een klassieke BMW.

Motor Houtrust

Wie heeft de mooiste, dat is de vraag die de vak- en publieksjury zich mag gaan stellen tijdens het Concours d'Elegance op het Motor Houtrust Festival op zondag 8 september in Den Haag. De deelnemers worden beoordeeld op techniek, originaliteit, optische staat, creativiteit, kleding en stijl.

Voor de schoonheidswedstrijd zijn verschillende categorieën aangemaakt: Klassiek ééncilinder en boxer t/m 1965, Klassiek tweekleps boxer origineel, klassiek custom, K-serie tot 2004 origineel, vierkleps boxer vanaf 1993 en vrije klasse modern. De winnaars in elke categorie gaan met een prijs naar huis, terwijl de overall winnaar een jaar lang de Motor Houtrust wisseltrofee thuis op zijn schoorsteenmantel mag neerzetten.

De inschrijving is vrij, echter het aantal deelnemers is gelimiteerd dus wees er snel bij. Geef je op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met een korte toelichting, foto en motivatie waarom jij de mooiste motor hebt. Meer informatie volgt op de Facebook pagina van de Haagse BMW dealer, en op hun website.