Zoeken

Met Motorfreaks naar Arai (in Nederland)

19 februari 2014

Arai company

Ken je ze nu wel, al die verhalen over een product en de verhalen waarom dát nou eenmaal het beste is en uiteraard beter dan de concurrent?

Het probleem met alle promotie en verkoopverhalen is dat ze veel van hun kracht verliezen zodra ze in een verhaaltje, folder, artikel of een winkel liggen. Na ons bezoek aan het Arai Inspiration Centre voor de presentatie van de nieuwe MX-V crosshelm realiseerden wij ons dat het ook deze keer, ondanks onze beste pogingen, opnieuw 'gewoon' een verhaal over 'gewoon' het zoveelste nieuwe product zou worden.

Vandaar dat we ons ineens bedachten: waarom zouden we onze lezers niet eens de kans geven het zélf met eigen ogen te zien en de moeilijke vragen niet ergens op het internet, maar aan de verantwoordelijke personen één op één te vragen?

Daarom bieden we nu de gelegenheid. Voor ieder die dat wil zullen we binnenkort een datum prikken waarop we gezamenlijk een bezoek zullen brengen aan het Arai Inspiration Centre in Hoevelaken. Wil je hier graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , geef aan met hoeveel man je wilt komen en wij verzamelen al deze gegevens om komend voorjaar een bezoekje te plegen. Dan heb je alvast weer een mooi doel voor een ritje extra.

Arai buitenschaal