Zoeken

Marcel van Drunen organiseert Supermoto training deze zomer in Noord-Frankrijk

10 juni 2010

Deze zomer organiseert Marcel van Drunen wederom een Supermoto Mastertraining. Op de data 26 en 27 Juli strijkt de Supermoto specialist neer op het Supermoto circuit van Villars-Sous-Écot in het noordoosten van Frankrijk.

MVD.jpg

De training zal plaatsvinden op het Supermoto circuit van Villars-Sous-Écot. Dit prachtige Supermoto circuit met tal van uitdagende bochten, is een van de mooiste Supermoto circuits van Frankrijk. Het circuit beschikt over een off-road gedeelte van klei gemixt met gravel, voorzien van een aantal zeer mooie kombochten en tafelbulten. Het circuit lis gelegen op een geweldig mooie helling.

Trainingsprogramma
Tijdens het trainingsprogramma worden de meest belangrijke en essentiële rijtechnieken als rem-, stuur-, slide-, start- en springtechniek, lijnen rijden, off-road rijden, lichaamshouding op de machine bijgeschaafd. Iedere trainingsdag start met een dagdeel waarin door Marcel van Drunen les wordt gegeven (09.30 tot 14.00). Het middagdeel is gereserveerd voor vrij rijden. (Gedurende de dag zal er in twee groepen worden gereden)

De accommodatie
De accommodatie op het circuit is voorzien van een verzorgingsruimte met toiletten, wastafels en douches. Perfect dus als met je caravan, camper en/of tent wenst te overnachten. Mocht je liever in een hotel overnachten, dan is er in het nabij geleven plaatsje Belfort een Formule1 Hotel gevestigd.

MVD_2.jpg

Kosten
Je boekt de Supermoto Mastertraining voor slechts € 285,- p.p. op basis van eigen vervoer naar het circuit. Het arrangement is inclusief huur van de baan, overnachting op de accommodatie en uiteraard twee volle trainingsdagen op het circuit. Tevens is lunch en diner op het circuit bij de prijs inbegrepen. De lunch en diner zullen worden verzorgd door Paddy van Lieshout, eigenaar van het Javaans Eetcafe in Eindhoven.

Reisafstand en reisgelegenheid
Het circuit ligt op 516 km rijden vanaf Brussel en 189 km onder Nancy. De reistijd vanaf de Nederland/Belgische grens bedraagt ca. vijf en een half uur. De reis is op basis van eigenvervoer naar de bestemming in Villars-Sous-Écot. Op de bestemming in Villars-SousÉcot word je verwelkomd door een van onze medewerkers.

Voor opgave en/of meer informatie over bijvoorbeeld het huren van een motor, reisinformatie en andere zaken. kun je mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bellen naar 06-51 820 994. Voor meer informatie over het circuit surf je het best naar de website van Villars-sous-Écot: www.mcvillars.com