Zoeken

KTM prolongeert TnT circuitdagen in Europa

16 februari 2010

In 2010 biedt KTM de succesvolle TnT (Track ‘N’ Test) circuitdagen weer aan. Vanwege het enorme succes en toenemende vraag heeft KTM het aanbod in 2010 uitgebreid met meer test- en trainings mogelijkheden op een aantal van de beste en mooiste circuits van Europa.

KTM_Trackday.jpg

Het concept, in gang gezet in 2009 door de Oostenrijkse fabrikant van sportmotoren op top circuits in Europa, gaat verder. Meer dan 2000 deelnemers hebben de bijzondere dagen al beleefd met hun motoren op het asfalt.

TnT is race circuittraining dat voor iedereen geschikt en leerzaam is. Beginner of al bijna een prof? Een ieder komt terecht in een groep op zijn eigen niveau die gerangschikt zijn naar ervaring en snelheid. Professionele instructeurs begeleiden de groepen met beginners en licentie vrij sprint racen voor de soepele polsen.

Vol gas vooruit 2010 in waarbij het mogelijk is om op elk motormerk deel te nemen of wat voor logo er ook op je tank zit. Snacks en drank zijn gratis te verkrijgen in de KTM TnT Hospitality truck omdat dat de beste plaats is om even te relaxen en je ervaringen te delen in de perfecte atmosfeer.

Naast dit al mooie programma staat het hele KTM straat gamma klaar voor een proefrit. Dit is uiteraard zonder kosten! Ten slotte zijn KTM’s partners Pirelli en Motorex in de paddock aanwezig om met raad en daad bij te staan.

Kalender 2010:

datum circuit land
24-25 maart Mugello Circuit Italië
14-15 april Pannonia Ring Hongarije (races)
30 april Le Castellet Frankrijk
10-11 mei Misano Italië
21-22 mei Sachsenring Duitsland (races)
11 juni Slovakiaring Slowakije (races)
30 juni Oschersleben Duitsland
7 juli Circuit des Ecuyers Frankrijk
9 juli L'Anneau du Rhin Frankrijk
30 juli Slovakiaring Slowakije (races)
1-2 september Pannonia Ring Hongarije(races)
13-14 september Brno Tsjechië(races)

Ga naar www.raceorange.com voor meer informatie en om je in te schrijven voor TnT.