Zoeken

KTM Orange Race Days en TNT Cup

9 januari 2012
KTM heeft de zaken voor circuitrijders in Europa goed aangepakt. Naast flink wat circuitdagen op verschillende Europese circuits, waar je zelfs een RC 8R voor die dag kunt huren, organiseren de Oostenrijkers de TNT-Cup, een instapklasse voor KTM rijders die in een leuke sfeer zonder gedoe graag willen racen.

KTM_TNT_Cup

Tijdens de Orange Race Days kunnen motorrijders van elk niveau en met elk merk motorfiets in verschillende niveaugroepen het maximale uit hun machine halen. Ook motorrijders die (nog) niet in het bezit zijn van een Oranje winnaar kunnen nu onder professionele begeleiding leren alles eruit te halen wat erin zit. Tijdens elk TNT Race Orange evenement kunnen motoren namelijk voor op het circuit gehuurd worden. Een proefrit op een van onze andere modellen is ook standaard bij de prijs inbegrepen! Tijdens de dagen wordt gezorgd voor bandenservice, transponders, verzekeringen, WP-veringexperts, lunch, drankjes, snacks, avondeten bij tweedaagse events en instructie en (alleen als je dat zou willen!) de mogelijkheid mee te doen aan een echte race.


De TNT Cup is een instap-raceklasse voor KTM-rijders. In een leuke sfeer racen zonder gedoe, een licentie is niet nodig. Voor 1990 euro krijg je 16 dagen op het circuit, 14 races, 14 tijdtrainingen, alle dagen transponderhuur, Motorex smeermiddelen pakket, race shirt en zeer scherp geprijsde Bridgestone banden. Er zijn een aantal evenementen waar de TNT-Cup te gast is bij andere raceseries maar de races zijn ook vaak het hoogtepunt van de TNT Race Orange evenementen.

Kalender 2012
30-31 maart  Mugello (Italië)
5-6 april Slovakia Ring (Slowakije) TNT Cup Only*
23-24 april  Misano (Italië)
30 april - 1 mei Oschersleben (Duitsland) TNT Cup Only*
10 mei Ledenon (Frankrijk)
18-19 mei Sachsenring (Duitsland)*
2-3 juni Lausitzring (Duitsland) TNT CupOnly*
18-19 juni Brno (Tsjechië)*
6 juli Mettet (België)
11 juli Ecyuers (Frankrijk)
13 juli Anneau du Rhin (Frankrijk)
19-20 juli  Rijeka (Kroatië)*
17-18 augustus  Red Bull Ring Zeltweg (Oostenrijk)
13-14 september Pannonia Ring (Hongarije)*
* Met TNT Cup

Meer informatie is te vinden op www.raceorange.com. In Nederland kunnen potentiële deelnemers aan de Race Orange events of potentiële coureurs die interesse hebben in deelname aan de TNT-Cup meer informatie krijgen bij Marije van Ettekoven van KTM Nederland.