Zoeken

KTM lanceert opnieuw Orange Days

6 april 2011
Was het vroeger Veronica dat naar je toe kwam elke zomer, voor het tweede opeenvolgende jaar hanteert KTM eenzelfde soort formule met de Orange Days, waarbij telkens bij een andere dealer alle KTM motoren beschikbaar zijn voor een proefrit. Voor 2011 doet KTM bovendien nog een handig KTM zakmes kado aan iedereen die een proefrit heeft gereserveerd en daarover online feedback heeft gegeven.

KTM_Supermoto

De Orange Days hebben volgens KTM in één jaar tijd al een bijzondere status opgebouwd. Naast een dag met een enorme rij KTM's die klaar staan voor een proefrit zijn de Orange Days een samenkomst van gelijkgestemden, een familiedag voor de Oranje-gezinde motorrijders en hun vrienden. Sommigen hebben al oranje bloed, terwijl anderen alleen nog maar oranje jeuk, een voorloper van oranje koorts, hebben.

Maar, KTM gaat nog een stapje verder. Zo krijgen de kopers van een nieuwe 990 SMT of 990 Adventure een zeer compleet Travelpakket kado. Het Travel-pakket voor deze machines bestaat uit een ruige aluminium kofferset, een touring windscherm, middenbok, tanktas, een GPS-steun en voor de Adventure ook nog een valbeugelset.

Meer info: www.ktmtestride.com