Zoeken

Kruidvat geeft gratis eerste motorrijles weg

5 oktober 2011
Onze overheid zou het waarschijnlijk graag anders zien, maar dat motorrijden nog wel degelijk tot de verbeelding spreekt heeft het Kruidvat duidelijk laten zien. De drogisterijketen stuurde recentelijk haar klantenbestand een aanbieding voor een gratis motorles, waarna het storm liep op de website van de BOVAG.

BOVAG_Kruidvat

Op zondag 25 september stuurde drogisterijketen Kruidvat haar klantenbestand een mailing waarin tegoedbon voor een gratis motorrijles was opgenomen, die bij een BOVAG rijschool naar keuze kon worden ingewisseld. De lijst met 150 deelnemende leden was op de website van de BOVAG terug te vinden, waarna de website bijna uit z'n voegen barstte.

Frans Bastiaansen, manager BOVAG rijscholen:
Alleen die zondag al kwamen bijna 12.000 unieke bezoekers op die betreffende pagina. Dat betekend dus gemiddeld zo'n 80 potentiële nieuwe klanten per deelnemende rijschool. De koopmansgeest en het enthousiasme van de deelnemende BOVAG-leden zou wel eens kunnen leiden tot duizenden nieuwe motorrijders.

Op vertoon van de 'jouw extravoordeelkaart' hebben de Kruidvat-klanten tot en met 31 december recht op een eerste gratis en vrijblijvende motorrijles. Een goed initiatief van Kruidvat, dat wat ons betreft zeker navolging mag krijgen. Da's weer eens wat anders dan een euroknaller.