Zoeken

KNMV leden korting bij Erik van Lent aankoopkeuring

11 mei 2012
Dat er bij veel motoren die tweedehands worden aangeboden -helaas- het nodige mis is, dat zal onze vaste lezer dankzij de columns van Erik van Lent zeker niet zijn ontgaan. De onafhankelijke keurmeester is onlangs een samenwerking met de KNMV aangegaan, waardoor leden van de KNMV nu 10% korting bij een aankoopkeuring ontvangen.

Motorkeuring

De motorbond is voor de motorkeuringen een samenwerking aangegaan met onafhankelijk keurmeester Erik van Lent. Leden kunnen kiezen voor een aankoop- of garantiekeuring thuis, bij de dealer, of bij de partij die de motorfiets te koop aanbiedt.

Tijdens de keuring wordt de motor grondig nagelopen. Dat betekent dat je een betrouwbaar en deskundig oordeel krijgt. Er wordt o.a. gekeken naar het kentekenbewijs, de remmen, wielen, banden, lagers, vering, aandrijving, motorblok, bedieningselementen, elektrisch gedeelte, schade en onderhoud. Tevens wordt er een uitgebreide proefrit gemaakt. Uiteraard wordt er tijdens de keuring nadrukkelijk gelet op veiligheid en juiste werking van alle onderdelen.

KNMV-directeur Patrice Assendelft: 
We zien dat de occasionmarkt populair is. Het is dan ook fijn dat onze leden dankzij een keuring van een zeer ervaren en onafhankelijk keurmeester, zeker weten of zij wel een goede aankoop doen. Bovendien is het wederom een meerwaarde voor het lidmaatschap van onze vereniging.