Zoeken

Kevin Carmichael zaterdag in Leusden

21 april 2010

Hoewel men voor de actie, met het WK Superbikes in Assen op dat moment in volle gang, een gunstigere datum had kunnen kiezen, is het zondermeer een goede stunt. Aanstaande zaterdag geeft Kevin Carmichael spectaculaire stuntshows in Leusden.

Kevin_Tigeraction.jpg

Onderweg naar de World Superbikeraces in Assen is het voor motorrijders een aanrader de afslag Leusden (bij Amersfoort) van de A28 te nemen. Op zaterdag 24 april geeft de voormalig Wereldkampioen en meervoudig Europees Kampioen Kevin Carmichael daar namelijk de hele dag uiterst spectaculaire stuntshows bij Triumph dealer Blom Motoren aan ’t Koendert 4 in Leusden. Carmichael is een levende legende in de motorwereld en vooral beroemd om zijn ongelooflijke stunts, die een loopje lijken te nemen met alle theorieën over zwaartekracht, grip en tractie.

Kevin Carmichael kan dingen met een motorfiets die niemand anders kan. Wheelies, stoppies, slides, circles, highchairs, voor de kenners genoeg om te weten dat de perfecte beheersing van een motor vereist is. Als je daarbij dan ook nog weet dat Carmichael al deze stunts net zo makkelijk met zware cruisers als met een “gewone” motor doet, is het duidelijk dat 24 april niet te missen is voor de liefhebbers van motorgeluid, sensatie en het allerbeste op het gebied van motorisch spektakel.

Carmichael laat weten dat ook motorrijders die twijfelen aan de capaciteiten van hun Triumph motorfiets altijd even de sleutels aan hem mogen overhandigen, hij laat dan zien wat er nou werkelijk met deze motoren kan en dat wat onmogelijk lijkt toch kan. Ook voor niet-Triumph rijders is het aan te raden langs de motorzaak in Leusden te gaan. De wereldberoemde stuntshow van de Brit is namelijk ook een les in motorbeheersing en laat alle motorrijders verder rijden met de wetenschap dat er nog heel veel te leren valt.