Zoeken

Kawasaki Z800-dag: kans op een jaar gratis Z800

5 februari 2013
Op de Motorbeurs in Utrecht is Kawasaki dit jaar niet van de partij, maar Team Green heeft in plaats daarvan een ludieke actie bedacht. Wie op zaterdag 16 februari naar de Kawa-dealer gaat, maakt kans om een jaar lang gratis de Z800 te kunnen rijden.

Kawasaki Z800_2013_27

Dat Kawasaki met de Z800 een ijzersterke troef in het naakte sportieve segment in handen heeft, daar waren we het afgelopen jaar onder wisselvallig omstandigheden in Zuid-Frankrijk al achter gekomen. Reden voor de groene jongens om daar iets bijzonders mee te doen.

De zaterdag vóór de Motorbeurs in Utrecht heeft Kawasaki uitgeroepen tot Z800 dag, waarbij leuke prijzen te verdelen zijn. Wie op 16 februari naar de Kawasaki dealer gaat, ontvangt één van de -heel toepasselijk- 800 USB-sticks die Kawasaki te vergeven heeft. Op de stick staat een unieke code vermeld, waarmee je kans maakt op een jaar lang gratis Z800.

Een kans dus van 1 op 800 om een jaar lang gratis de Z800 ter beschikking te krijgen. Inbegrepen zijn verzekering en onderhoud, enkel de benzine die je verstookt zul je zelf moeten betalen. En mocht de Z800 aan je neus voorbij gaan, dan heeft Kawasaki nog een aantal troostprijzen te vergeven. Helaas trouwens voor onze zuiderburen, de actie is alleen in Nederland.

Meer info: Kawasaki