Zoeken

Italia a Zandvoort: home-coming voor Vespa-rijders

15 juni 2012
Op 24 juni aanstaande vindt op Circuit Park Zandvoort voor de derde maal in successie Italia à Zandvoort plaats, een bruisend evenement waar Italiaanse lifestyle de boventoon voert. En praat je Italiaanse lifestyle, dan praat je Vespa. Reden voor Vespa en VespaFans om daar een sfeervolle home-coming voor Vespa-rijders uit het hele land te organiseren.

Vespa

Op 24 juni staat het beroemde racecircuit van Zandvoort opnieuw geheel in het teken van de elementen die Italië zijn grote aantrekkingskracht bezorgen, met alles op het gebied van Italiaanse auto’s, motoren, delicatessen, lifestyle en fashion. Afgelopen jaar trok het evenement liefst 46.000 bezoekers en het is de verwachting dat de belangstelling ook dit jaar weer overweldigend zal zijn.

Klassiek én nieuw
Tijdens deze 2012-editie zal Vespa eveneens acte de présènce geven. Vespa en VespaFans nodigen Vespa-rijders uit het hele land uit aanwezig te zijn bij dit Italiaanse evenement. Vanuit verschillende plaatsen in Nederland zullen Vespa-liefhebbers in groepen koers zetten richting Zandvoort, om daar samen te komen en het publiek te trakteren op de mooiste Vespa-klassiekers en vanzelfsprekend ook de allernieuwste uitvoeringen van het legendarische Italiaanse merk.

Tevens is voor de Vespa-community tijd ingeruimd in het baanprogramma, waarbij Vespa-rijders hun Italiaanse iconen een half uur lang de sporen kunnen geven en een aantal showronden kunnen maken over het Circuit van Zandvoort. Vespa-dealer VIPscooters zal aanwezig zijn om waar nodig ondersteuning te verlenen aan de deelnemers en zal bovendien enkele exclusieve customized Vespa’s presenteren.

Alle deelnemers aan de Vespa home-coming tour zullen nadien op het circuit worden getrakteerd op overheerlijke OItaliaanse lekkernijen, verzorgd door de chef-kok van de Italiaanse keukenspecialist Boretti.

Aanmelden via Vespafans.nl
Vespa-rijders kunnen zich voor de home-coming op Italia à Zandvoort, op zondag 24 juni aanstaande, aanmelden op www.VespaFans.nl. Voor deelnemers is de toegang tot het evenement gratis, men kan met zijn of haar eigen Vespa het circuit op, hapjes en drankjes van Boretti zijn inbegrepen, er is de mogelijkheid om Vespa’s tentoon te stellen aan de talrijke bezoekers van Italia à Zandvoort op een speciale Vespa-parking en Vespa-eigenaren kunnen kostenloos genieten van al het moois en lekkers wat Italië te bieden heeft.

Meer informatie over deze Vespa home-coming tijdens Italia à Zandvoort en de opstapplaatsen voor deelnemers aan de Vespa-tour is beschikbaar op www.VespaFans.nl.